Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Ladda fler artiklar

Institutionell säljare till Cliens Kapitalförvaltning

Vi växer och söker en erfaren säljare till vårt sälj- och marknadsteam. Vi söker dig som:

- Har ett brinnande intresse för försäljning och kapitalförvaltning

- Har lätt för att skapa professionella relationer, såväl externt som internt

- Har stor egen drivkraft, är resultatinriktad och stimuleras av att arbeta i team

Om tjänsten
Du kommer att ingå i vårt försäljningsteam som är ett av Sveriges mest välrenommerade och består av mycket erfarna säljare. Ditt ansvar blir att bearbeta nya potentiella kunder samt att tillsammans med de övriga i teamet ta hand om  våra befintliga kundrelationer.

Tjänsten ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt, är strukturerad samt har mycket hög kompetens inom området. Du är resultatinriktad och har en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som teamets mål. För att bli framgångsrik hos oss krävs också att du har ett starkt engagemang i din kommunikation med kunder och medarbetare samt är lojal, seriös och förtroendeingivande.

Din bakgrund
Du jobbar idag med försäljning inom finansmarknaden och har minst 5 års yrkeserfarenhet. Du har lämpliga akademiska meriter samt goda kunskaper om ekonomiska och finansiella samband och  en utmärkt förmåga att kommunicera i både tal och skrift.

Då arbetet kräver frekvent kontakt med kunder, distributörer och samarbetspartners är det viktigt att du arbetar strukturerat samt tycker om att ge god service. Det är en stor fördel om du arbetat med både institutionella relationer och rådgivarmarknaden.

Om oss
Cliens Kapitalförvaltning är ett partnerägt och fristående fondbolag vars målsättning är att erbjuda investerare långsiktigt god avkastning. Våra förvaltare är specialister på den Nordiska aktie- och räntemarknaden och vår verksamhet består av fondförvaltning och diskretionär kapitalförvaltning. Vi förvaltar ca 18 miljarder fördelat på sju fonder och diskretionära mandat. Förvaltningsteamet inom Cliens har förvaltat kapital åt svenska institutioner i över två decennier. Läs gärna mer om oss på http://www.cliens.se/.

Skicka in din ansökan innehållande CV samt personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. Ansvarig för rekryteringen är bolagets VD Lena Wallenius och ansökan skickas till lena.wallenius@cliens.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Wallenius på telefon 08-506 503 91 eller på mail lena.wallenius@cliens.se. Vi ser fram emot din ansökan.

Hur blir jag kund?

Du kan köpa våra fonder direkt hos oss eller vända dig till någon av våra samarbetspartners och handla fonderna via deras fondtorg. TILL KÖP & SÄLJ-SIDAN

Cliens månadsbrev Kostnadsfritt

Var först med att ta del av vår unika marknadsrapport, sammanfattning över månaden som gått och våra utsikter på framtiden.