Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Kontorsassistent till Cliens

Nu söker vi en kontorsassistent till vårt kontor på Engelbrektsplan 2

Ibland säger man att ingen dag är den andra lik och i den här tjänsten är det verkligen så. I rollen som kontorsassistent är du i centrum av allt som händer på kontoret och du får en insyn i hur arbetet i ett fondbolag går till. Hos Cliens, som är ett partnerägt och fristående fondbolag, arbetar du tillsammans med dina 22 kollegor. Hos Cliens finns alla företagets funktioner under samma tak och vi hittar såväl marknadsföring som förvaltning och operations på kontoret. Här arbetar ni tillsammans mot det gemensamma målet, att erbjuda investerare långsiktigt god avkastning.

Läs information om tjänsten här

Hur blir jag kund?

Du kan köpa våra fonder direkt hos oss eller vända dig till någon av våra samarbetspartners och handla fonderna via deras fondtorg. TILL KÖP & SÄLJ-SIDAN

Cliens månadsbrev Kostnadsfritt

Var först med att ta del av vår unika marknadsrapport, sammanfattning över månaden som gått och våra utsikter på framtiden.