Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Ladda fler artiklar

Cliens rekryterar topprankade analytikern Johanna Ahlqvist

Cliens rekryterar topprankade analytikern Johanna Ahlqvist för att ta över ansvaret för Cliens Mixfond

Cliens Kapitalförvaltning fortsätter att växa och från och med mitten av juni kommer Johanna Ahlqvist ingå i Cliens förvaltningsteam. Johanna kommer närmast från en tjänst som analytiker på SEB och har en lång och gedigen bakgrund som aktieanalytiker. De senaste åren har hon kontinuerligt varit topprankad inom sina områden Telekomleverantörer & IT, Telekom Operatörer och Media & Entertainment.

Johanna blir förvaltare i aktieteamet och kommer arbeta med både fonder och diskretionära förvaltningsuppdrag.

  • Vi ser en fortsatt ökad efterfrågan på både våra fonder och diskretionära förvaltning. Johanna har en väl dokumenterad bakgrund som en skicklig aktieanalytiker och vi är väldigt glada att hon vill fortsätta sin framgångsrika karriär hos oss, men nu i rollen som förvaltare, säger Lena Wallenius, VD på Cliens Kapitalförvaltning

  • Efter 15 år på aktiemarknadens säljsida var det äntligen dags att ta steget över till köpsidan. Jag ser mycket fram emot att bli en del av Cliens framgångsrika team och bidra med min erfarenhet som aktieanalytiker av alltifrån stora telekombolag till mindre snabbväxande techbolag, säger Johanna Ahlqvist.

I samband med att Johanna Ahlqvist tillträder i sommar kommer Carl Sundblad successivt lämna över ansvaret för Cliens Mixfond och fokusera på förvaltningen av Cliens Småbolag och Cliens Micro Cap.

Ingen förändring sker inom ränteförvaltningen, där Wilhelm Högström kvarstår som förvaltare.

Pressmeddelande 2021-04-26

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tomas Henriks, Marknadschef
Telefon: 0702-28 18 98
E-post: tomas.henriks@cliens.se
www.cliens.se


Hur blir jag kund?

Du kan köpa våra fonder direkt hos oss eller vända dig till någon av våra samarbetspartners och handla fonderna via deras fondtorg. TILL KÖP & SÄLJ-SIDAN

Cliens månadsbrev Kostnadsfritt

Var först med att ta del av vår unika marknadsrapport, sammanfattning över månaden som gått och våra utsikter på framtiden.