Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Ladda fler artiklar

Cliens tvåa i Prosperas årliga kundnöjdhetsundersökning

Varje år genomför Prospera en kundnöjdhetsundersökning bland svenska institutioner som har mer än 300 miljoner kronor i externt förvaltat kapital, detta år deltog 141 institutionella kunder i undersökningen.

I år kom Cliens Kapitalförvaltning på en andra plats. Endast Handelsbanken hade ett högre betyg och av de 13 kategorier som ingår i undersökningen rankades Cliens som nr 1 i följande:

  • Förvaltarkompetens
  • Track Record
  • Administration
  • Rapportering
  • Produktinformation
  • Tillgänglighet till förvaltarna

Cliens marknadschef Tomas Henriks kommenterar undersökningen:


"Vi har nog aldrig varit mer glada över en andraplats. Vi är högst rankade i stort sett alla de kategorier som vi anser vara av mest vikt för våra kunder. Den kategorien där vi placerar oss långt ner är huvudsakligen Brand Strength som av naturliga skäl är svår för oss att hävda oss i eftersom motståndet till stor del består av välkända banker och försäkringsbolag. Men det som gör oss mest stolta är att vi för tredje gången på fem år är den kapitalförvaltningsorganisation som flest institutionella kunder uppger att de rekommenderar till andra. Det ger på sätt och vis ett toppbetyg som fångar upp hela kundupplevelsen hos oss".

De fondbolag som ingår i undersökningen är:
Brummer & Partners, Carnegie Fonder, Cliens, C WorldWide AM, Danske Bank AM, Enter, Handelsbanken, Lannebo Fonder, Nordea AM, SEB, Skandia, Storebrand AM (SPP, Skagen, Delphi m m), Swedbank Robur och Öhman Fonder.


Hur blir jag kund?

Du kan köpa våra fonder direkt hos oss eller vända dig till någon av våra samarbetspartners och handla fonderna via deras fondtorg. TILL KÖP & SÄLJ-SIDAN

Cliens månadsbrev Kostnadsfritt

Var först med att ta del av vår unika marknadsrapport, sammanfattning över månaden som gått och våra utsikter på framtiden.