Ladda fler artiklar

Information om GDPR

Den 25 maj 2018 börjar EU:s dataskyddsförordning samt dataskyddslagen att tillämpas.

De nya regelverken medför ett förstärkt skydd för de personer vars personuppgifter behandlas och ställer fler och hårdare krav på de företag och organisationer som behandlar personuppgifter.

Inom Cliens Kapitalförvaltning hanterar vi personuppgifter i flera syften; bland annat för att kunna administrera vår kundrelation med dig, supportera dig i frågor samt att nå ut med aktuell information.

Cliens Kapitalförvaltning AB värnar alltid om att upprätthålla ett högt integritetsskydd för andelsägare, kunder, leverantörer, samarbetspartners och anställda samt andra personer vars uppgifter behandlas inom ramen för vår verksamhet. På vår hemsida har vi därför samlat information om vår hantering av personuppgifter och registrerades rättigheter som vi rekommenderar er att ta del av, vänligen följ länken nedan.

Läs mer om GDPR

Om du har ytterligare frågor kring vår behandling av personuppgifter kan du kontakta oss på telefonnumret +46 8 506 503 90 eller skicka e-post till info@cliens.se.

Vänliga hälsningar
Cliens Kapitalförvaltning

Hur blir jag kund?

Du kan köpa våra fonder direkt hos oss eller vända dig till någon av våra samarbetspartners och handla fonderna via deras fondtorg. TILL KÖP & SÄLJ-SIDAN

Cliens månadsbrev Kostnadsfritt

Var först med att ta del av vår unika marknadsrapport, sammanfattning över månaden som gått och våra utsikter på framtiden.