Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Ladda fler artiklar

Länsförsäkringar väljer Cliens Sverige Fokus

Cliens Sverige Fokus utvald till Länsförsäkringars fondtorg

Vi är väldigt glada att kunna meddela att vår fond Cliens Sverige Fokus nu finns tillgänglig på Länsförsäkringars Pensionsplattform. Fonden som är en aktivt förvaltad Sverigefond med tydliga hållbarhetskriterier har förvaltats väldigt framgångsrikt av Thomas Brodin sedan 2013 och har trots, ett minst sagt turbulent börsår, levererat väldigt stark avkastning.

Thomas Brodin, Förvaltare av Cliens Sverige Fokus

Fonden är en specialfond, vilket bland annat betyder att den får ha ett mer koncentrerat innehav än traditionella värdepappersfonder, normalt äger fonden mellan 20-25 bolag.

Läs mer om fonden här eller på Länsförsäkringars hemsida

Hur blir jag kund?

Du kan köpa våra fonder direkt hos oss eller vända dig till någon av våra samarbetspartners och handla fonderna via deras fondtorg. TILL KÖP & SÄLJ-SIDAN

Cliens månadsbrev Kostnadsfritt

Var först med att ta del av vår unika marknadsrapport, sammanfattning över månaden som gått och våra utsikter på framtiden.